Strikketøy

Hei igjen!

Her er en liten smakebit på hva jeg gjør i ledige stunder....
Det skal bli til Tine Solheim's lappevest. Egentlig kjøpte jeg garnet dagen etter at jeg var Oslo på visning av modellene fra "Retromasker" 1 februar. Jeg har strikka, rekt opp, strikka på nytt og prøvd å legge opp mer masker for å få den større, men jeg ble ikke fornøyd.
Jeg sendte Tine et spm om det fantes oppskrift på en større størrelse enn det som var i boka, og det hadde hun :). Jeg fikk den og rakk opp alt og begynte på nytt! Lappene har jeg justert på for å få de passe størrelse. Gleder meg til den blir ferdig!
This is yarn I bought in february for knitting a vest from Tine Solheim book "Retromasker".
Hopefully I will finish it in time for the winter. I will try to take pictures to show the progress

Have a great evening!

Bjørg

Strawberry

Hei!
Her kommer et kort med jordbær, kanskje litt seint i sesongen....
Jeg har prøvd å fargelegge med copics, men syns det er vanskelig, skulle gjerne gått et kurs hvor man lærte det. Jeg har faktisk gått et lite kurs, men det var en stor skuffelse, kunne like godt ha vært hjemme og fargelagt på egenhånd....

Here is a strawberry card. It's in the end of the strawberry season here now, we made our jam about a month ago. The strawberries are colored with copics, which I find hard to do with a good result. I so want a copic class. Maybe I can find something when I go back to Florida in Oct.

The card is in the 365 cards challenge, day 163.



Ønsker alle en fin kveld!
Have a great evening!

Bjørg