Posekort

Tiden går altfor fort!! Nå er det allerede søndag kveld og jeg har ikke postet noe hele helga!
I dag har jeg iallefall vært kreativ på hobbyrommet mitt, nå gjenstår det veldig lite før jeg er ferdig med et større prosjekt og kan rydde opp der.... I det siste har jeg jobbet parallelt med flere papirprosjekter, og da har det en tendens til å bli veeldig rotete.... ;)
Her kommer et posekort jeg laget til en bursdagsgave. Håndtakene, bokstavene og kronen er skjært med cricut. Blomstene har jeg som vanlig heklet selv :).
Jeg prøver meg i sukkersott sin utfordring "pynt en eske eller gavepose" med dette kortet.

It's Sunday night already and I haven't posted anything during the weekend!
Today I have been creative in my hobbyroom. I have several ongoing projects, managed to finish some today and have just a little left of a big project. When I am done I will clean up, so I can start new projects :).
I have so many ideas I want to try out...
Here is a lunch bag card I made for a friends birthday. The handles, letters and the crown I cut with my cricut. The flowers I croucheted.
I will participate in sukkersott challenge "decorate a box or gift bag" with this card.


Julekort

Jeg vil prøve å være med i hjertebodens juleblogg. Det går ut på å lage 3 juekort pr mnd. Som regel ender jeg opp med å stresse med alle julekortene rett før jul, men ved å være med på denne utfordringen får jeg se om jeg kan greie å spre det utover året :).

With these 3 cards I want to try hjertebodens juleblogg, a challenge where you have to submit 3 Christmas cards each month through 2011. Not sure if I can do it, but I will give it a try :). WOuld be good to spread them throughout the year and not have to stress with making them close to Christmas :).





Cricut kort

I dag har jeg laget et kort hvor jeg har prøvd ut noen nye cricut cartridge. Blomstene som jeg har pynta med har jeg hekla. Jeg prøver meg med i utfordringen på cropstop som er firkanter og die cuts med dette kortet.

Today I have made a card where I have used some of my new cricut cartridge. I have croucheted the flowers. With this card I will participate in the challenge at cropstop which is squares and die cuts.


Here are a few of the flowers I have croucheted. I have made them in lots of colors, so I have some to go to every card :)


See you soon!

The girl is from the cartridge "Forever Young" and the corner swirl is from the cartridge "Home Accent"

Kjole

Hei!

Har endelig fått tatt bilde av Tine Solheim kjolen jeg strikket meg for ganske lenge siden. Jeg er veldig glad i den. Har også strikket meg pulsvanter som jeg syntes passet til. Strikket de i perlestrikk fordi det syntes jeg passet til kjolen, og så heklet jeg volanger rundt kantene.
Har strikket mer av Tine Solheim, men har glemt å ta bilder, så det får komme seinere.
Om en uke skal jeg til Oslo og se på kolleksjonen fra den nyeste boken hennes, gleder meg veldig til det :).

Here is finally a picture of a Tine Solheim design dress I made some time ago which I love! I also made mittens to go with the dress. I have knitted more of Tine Solheim design, but forgot to picture it, so I will show it later. Next week I will go to Oslo to see samples from her new book, I so look forward to that :).

A new busy week is coming, I hope to be able to make some cards during the week, I have so many ideas in my head :).
Wish you all a great week!



Bjørg

Flere bilder

Herlig med helg!! Hadde tenkt å prøve å ta bilder av noen av mine strikkeprosjekter, men det ble visst ikke noe...så langt har jeg tilbragt mesteparten av dagen på vaskerommet....ikke morsomt, men nødvendig :).
Håper jeg kan få tatt noen bilder i morgen, så får jeg vise noen bilder av noe jeg laget før jul i dag.
Det er kjempegøy å lage bilder som disse, uttrykket blir helt forskjellig ut fra rammen som en velger. Kommer nok til å lage mange flere slike bilder framover :).

Finally weekend, though I have spent most of today in my laundry room....
Tomorrow I hope I can take some pictures of some things I have knitted.
here are a few pictures I made before Christmas. I love to make these pictures, and the color of the frame make them so different. I hope I can find time to make more of them in the future!



See you tomorrow!

Cup Cake kort

Hei igjen!

I dag har jeg laget et cup cake kort. Siden det går i blått og hvitt vil jeg sende det inn til Sukkersøtt sin utfordring denne uken som er hvitt/krem og blått. Litt skummelt å prøve meg  i en første utfordring, men jeg håper den får være med selv om det ikke er et helt vanlig kort.
Formen er laget med cricut maskinen, så har jeg brukt forskjellige bånd, noen farget jeg med copics for å få rett farge og akrylmaling på toppen- Så har jeg brukt masse halvperler og strødd over før malingen tørket.
Beklager at det siste bildet ble så dårlig, men jeg glemte rett og slett å ta bildet av tagen i dagslyset, så da ble det dårlig kveldslys.

I have made a cup cake card. It's made with the cricut, then I have used different ribbons, some I colored with copics to get the right color. I spread out some acryl paint on the top and pearls over it before it dried. I am participating in the sukkersøtt challenge this week with this card.
I am sorry the last picture is so bad. I forgot to picture the tag and had to do in the evening, that's why it's so dark and yellow.





Thanks for being you

Hei!

Her er et kort hvor jeg har prøvd copics'ene mine igjen. Fargene er egentlig litt mørkere enn de vises her.
Jeg har så mange ideer og prosjekter på gang nå, tiden strekker ikke til......i dag har jeg sittetpå hobbyrommet hele kvelden etter middag. Herlig med kvelder hvor en bare kan kose seg med korthobby :).
Håper jeg kan fortsette i morgen kveld!

Here is a card colored with my copics again. It's really darker than it shows here.
I have so many ideas and projects going on right now, never time enough after work....Today I have spent the entire evening in my hobby room, I love it and hope to be able to continue tomorrow night :)

See you soon!

The inside:

Decoupage bilder

Hei!

Jeg laget en del bilder før jul som jeg kan vise frem. Dessverre er jeg ingen god fotograf, men øvelse gjør mester, så vi får se......
Disse er alle laget med forskjellige Sagen servietter og rammet inn i hvite Ikea rammer.
Kanskje jeg har flere bilder å vise frem en annen dag....

I have made a few pictures of different napkins. Unfortunately I am not a good photographer......
Maybe I come back with more pictures another day soon :)





Have a great day!
Bjørg

babygenser og kort

Lenge siden jeg har lagt inn noe her. Jeg reiste til USA og så skjedde det så mye, så tiden har bare gått.
Her er iallefall en liten genser jeg strikket som gave til ei jente i USA som fikk en liten gutt.
Under er guttekortet som jeg lagde til genseren.

I am sorry I have neglected my blog. I went on vacation to the US, and then so much happened and the time just went by. Here is a sweather I knitted for as a gift to a girl in the US who became mom to a baby boy.
The baby boy card was made to go with the sweather.